Shërbimet Navale

Redi Nautica është kompani lider në fushën e shërbimeve navale në portin e Durrësit
dhe disponon mjete detare dhe makineri të te gjitha llojeve si dhe ambjente magazinimi për të ofruar
një shërbim korrekt dhe profesional.

Ulje dhe ngritje anijesh

(të gjitha llojet e tonazheve)


Na kontaktoni

Shërbime transporti detar esecional


Na kontaktoni

Shërbime me vinxh lundrues

Redi Nautica disponon vinxh lundrues multifunksional për ndërtime navale/detare

  • Porte
  • Gërmime
  • Pilotime
  • Ngritje peshash të rënda
  • Nxjerrje anijesh të mbytura në porte kombëtare dhe ndërkombetare

Na kontaktoni

Shërbime magazinimi

Redi Nautica ofron shërbime magazinimi me qera me një siperfaqe totale prej 8.000 m2.

Na kontaktoni

Agjenci detare & spedicionere


Na kontaktoni

Shërbime emergjence detare

Redi Nautica ofron shërbim emergjence detare në raste rreziku si dhe zjarrëfikese lundruese.

Na kontaktoni

Projektim dhe ndërtim anijesh


Na kontaktoni

Shitje dhe blerje skrapi

Import dhe eksport


Na kontaktoni