Redi Nautica është kompani lider në fushën e shërbimeve navale në portin e Durrësit.
Kompania disponon një sërë mjetesh të rënda për të përballuar çdo sfidë pune. Mund të shikoni më poshtë listen e mjeteve dhe të na kontaktoni për projektet tuaj!

Biga lundruese
"Adem Reka"

Biga më famshme në Shqipëri "Adem Reka" është rikthyer në Portin Detar të Durrësit ku pas një investimi në kolaudim dhe ne mirëmbajtjen e tij, Redi Nautica e ka shtuar në arsenalin e makinerive të rënda që disponon. Biga lundruese "Adem Reka" mund të konsiderohet si vinçi më i famshëm në vendin tonë, simbol historik i Portit të Durrësit dhe i detarisë Shqiptare. Vinçi është prodhim Hungarez i markës GANZ me kapicetet ngritje 100-ton. Biga lundruese nuk është një anije por një platformë lundruese e cila mbi kuvertën e saj ka një vinç, gjë që e bën shumë të vlefshëm për shërbime detare të ndryshme në Portin e Durrësit.

Redi Nautica si një kompani lider në shërbimet detare në Portin e Durrësit, ka investuar në bigën historike "Adem Reka" jo vetëm për të shtuar shërbimet për tonazhet e mëdha por dhe për të ruajtur një pjesë histori të Durrësit dhe gjithë Shqipërisë. Biga lundruese "Adem Reka" është në kapacitet funksional 100% dhe gati për çdo punë!


Na kontaktoni

Rimorkiator

Redi Nautica disponon tre rimorkiator të tonazheve të ndryshme.


Na kontaktoni

Ekskavator & mini ekskavator


Na kontaktoni

Volvo vetëshkarkuese

Redi Nautica disponon mjete Volvo me 3 akse vetëshkarkuese.

Na kontaktoni

Fadroma JCB


Na kontaktoni

Vinç 100-ton

Redi Nautica disponon 2 vinça 100-ton Ruston dhe American 999.

Na kontaktoni